Electric vehicle innovator BorgWarner took over a former training centre so they could relocate a testing facility next to their main offices in Gateshead. 

With the existing building no longer fit for purpose, the move provided additional testing space and central base for operations. 

Works included;

By installing flexiable power and data facilities in the modular workshop and assembly rooms, it means these areas can be expanded or reduced to suit different projects. 

Related news

  • Redevelopment of office accommodation to...

    Redevelopment of office accommodation to...

    Redevelopment of office accommodation to affordable homes for rent in Fort William 
  • Hybrid planning application has been sub...

    Hybrid planning application has been sub...

    Robertson Strategic Asset Management submit planning for new residential development and improved infrastructure in Bartle
  • Robertson diverts 99.99% from landfill u...

    Robertson diverts 99.99% from landfill u...

    Utilising sustainable techniques saw less than 1 tonne of excavated material sent to landfill. 

Related blog posts

  • How do we demonstrate the social value of construction projects?

    How do we demonstrate the social value of construction projects?

    Find out how social value is at the heart of everything we do, and we create long-term social value from the projects we deliver.