The scheme will offer private south facing courtyards, include public open space and a tree-lined avenue connecting to a new floodlit games area. 

It is designed to offer strong street frontages and screen homes from neighbouring industrial land.

Architects Halliday Fraser Munro explained: “We have looked at several options and layouts to visually break long elevations into smaller widths with pushing forward prominent feature gables and expressing these elements with higher ‘tower’ parapet detailing. 

Each block will be faced in a mix of buff brick and metal standing seam.

 

Related news

  • Perth Grammar pupils become house design...

    Perth Grammar pupils become house design...

    The S1 year group from Perth Grammar School have designed a village of ‘homes for the future’.
  • Robertson secures carbon neutral busines...

    Robertson secures carbon neutral busines...

    We have reduced our carbon emissions by 26% in the last four years.
  • Robertson wins big at leading industry a...

    Robertson wins big at leading industry a...

    Two of Robertson’s most significant projects have received coveted accolades at the prestigious RICS Awards.